El Museu de Vilafamés incrementa les visites en un 28%

[:es]

El Museu de Vilafamés incrementa les visites en un 28%

[Img #54133]​El Museu d’Art Contemporani «Vicente Aguilera Cerni» de Vilafamés (MACVAC) ha experimentat en 2016 un augment significatiu en el nombre de visitants,  un 28% més que l’any anterior. Això sense comptar els visitants del programa expositiu extern (Universitat Jaume I i Vila-real).
La xifra és molt satisfactòria si tenim en compte que una gran part de les visites són grups, especialment escolars. Estes dades animen a l’equip que dirigeixRosalia Torrent a continuar treballant en la línia d’oferir activitats didàctiques, tallers, visites guiades i exposicions temporals.
Per la forma singular de funcionar, el Museu de Vilafamés fa que l’exposició permanent es renove constantment, de manera que els visitants poden repetir per a descobrir noves obres i nous discursos expositius.
Rosalia Torrent, directora del MACVAC; Vicent Sales, diputat de Cultura; Abel Ibáñez, alcalde de Vilafamés, i José M. González, adjunt a la direcció, han fet balanç de la gestió i han mostrat la satisfacció de disposar d’un important actiu cultural. «El MACVAC és un fidel reflex de com el treball conjunt de dues administracions, Ajuntament i Diputació, col·laboren amb els professionals per fer del Museu un important reclam turístic i cultural”, ha destacat Sales.

En esta línia, Torrent ha agraït el suport de les dues institucions per “la voluntat decidida perquè el Museu de Vilafamés continue creixent, des del convenciment que és un dels millors museus d’art contemporani que existeixen”. Segons Ibáñez, “des de l’Ajuntament de Vilafamés seguirem treballant, conscients que al nostre poble comptem amb un important museu”.
[Img #54132]

[:]